SON DAKİKA



Haber > Gündem > Azmi Kuvvet; ''Artık akıllarını başlarına almaları lazım''

Azmi Kuvvet; ''Artık akıllarını başlarına almaları lazım''

22 Nisan 2019 Pazartesi - 17:50




İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvet Karadeniz Gazetesine yaptığı açıklamada dün yapılan saldırıyı kınadı.





İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvet yapılan saldırının Türk Demokrasisine uygulanan bir saldırının olduğunu belirterek ''Bunu kabul etmemiz mümkün değil, bunu nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Yapılan seçimlerde kaybedilen illeri içlerine sığdıramadılar. Seçimler boyunca yapılan sözlerden dolayı toplum gerildi ve Ankara’da yapılan olayda patladı, Türkiye için hakikaten kara bir gündür. Biz İyi Parti olarak bunu hem Trabzon’da hem de bütün illerde İl başkanlarımız ve dün Genel Başkanımız Meral Akşener’in ziyareti Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na olmuştur. İnşallah bundan sonra akıllarını başlarına alırlar ve toplumu hükümet olarak sükünete davet ederler ve bundan sonra da böyle olaylar yaşanmaz ’’dedi.

Kuvvet; ‘’Böyle bir olayı gerçekleştiren bir kişi için sadece üyelikten çıkartmaları aynı modda olduklarını gösteriyor. Yaşanan olay kadar böyle bir açıklamanın yapılması vahim bir durumdur. Bu olayı yapanlar, arkasında kim varsa ortaya çıkartılıp en ağır cezayı görmeleri gerekiyor. Türkiye’de bir ana muhalefet partisine birisi saldırıyor hatta ve hatta eve sığınıyor evin de yakılması isteniyor, böyle bir güruhu böyle bir saldırı sadece üyelikten çıkarmakla kurtarmaya çalışıyorlar, hakikaten çok ayıp bu Türkiye’ye yapılan çok büyük bir ayıptır’’dedi.

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap