SON DAKİKA



Haber > Gündem > Azerbaycanlı vekilden şoke eden Erdoğan açıklaması: ''10 milyon oy hazır''

Azerbaycanlı vekilden şoke eden Erdoğan açıklaması: ''10 milyon oy hazır''

08 Nisan 2022 Cuma - 10:47




Azerbaycan Milletvekili Anar İskandarov, katıldığı programda ''Eğer bize seçime katılın derlerse 10 milyon oy Erdoğan için hazır. Erdoğan bizim kahramanımızdır'' dedi. Azerbaycanlı vekilin sözleri konukları da şaşkına çevirdi.





Azerbaycan Milletvekili Anar İskandarov, TMB TV'de gazeteci Serkan Aksarı'nın hazırlayıp sunduğu "Sondan Önce" adlı programa katıldı. Programın diğer konukları arasında Avukat Hikmet Ömeroğlu, Yeni Azerbaycan Partisi Milletvekili Elman Nesirov ve AK Parti İstanbul İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın yer aldı.

İSKANDAROV: ERDOĞAN İÇİN 10 MİLYON OY HAZIR

Programın ilerleyen dakikalarında söz alan Azerbaycan Milletvekili Anar İskandarov, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Erdoğan'ın Azerbaycan'ın kahramanı olduğunu belirten İskandarov, "Bir cümlem var. Eğer Azerbaycan'dan gelip oy kullanın deseler, 10 milyon Erdoğan'la birlikte. Tabii ki öyle bir şey olmaz ama öyle bir şey olsaydı 10 milyon Erdoğan için gelirdi" dedi.

"30 YIL SONRA KARABAĞ'I ALDIK"

İskandarov, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde devam ettirdi: "30 yıl sonra Karabağ'ı aldık. Karabağ'ın kurtarılması Aliyev ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde olmuştur. Aliyev gibi Erdoğan da bizim kahramanımızdır"

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap