SON DAKİKA



Haber > Gündem > Azerbaycanlı spikerin deprem sözleri gündem oldu! İzleyenlerin gözleri doldu...

Azerbaycanlı spikerin deprem sözleri gündem oldu! İzleyenlerin gözleri doldu...

14 Şubat 2023 Salı - 17:02




Kahramanmaraş merkezli iki depremde 30 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Tüm imkanlarını Türkiye'de yaşanan afetin yaralarını sarmak için kullanan Azerbaycan'da bir haber spikerinin canlı yayında sarf ettiği sözler izleyenleri duygulandırdı.





Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, 10 şehirde yıkıma sebep olurken 30 binden fazla vatandaş hayatını kaybetti, on binlerce kişi de yaralandı. Enkaz çalışmaları, depremin 9'inci gününde de devam ediyor. Depremde Türkiye için seferber olan dost ve kardeş ülke Azerbaycan'da haber spikerinin konuşması gündem oldu.

CAN AZERBAYCAN YALNIZ BIRAKMADI

Dünyanın pek çok ülkesinden arama kurtarma ekipleri ve yardımlar gelirken bu yardımlarda öne çıkan ülke Azerbaycan oldu. Tüm imkanlarını Türkiye'de yaşanan afetin yaralarını sarmak için kullanan Azerbaycan'da bu kez haber spikerinin konuşması izleyenleri duygulandırdı.

"TÜRK'ÜN TÜRK'TEN ÖTE DOSTU YOKTUR"

Canlı yayın sırasın konuşma yapan haber spikeri şunları söyledi: "Gönül ister ki Türk'ün ayağına bırak taş cıngıl bile degmesin çünkü Türk'ün Türk'ten öte dostu yoktur."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap