SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ayrımcılık yok

Ayrımcılık yok

05 Mart 2015 Perşembe - 00:22




MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı eğitimci-yazar Hayriye Nurcan Yazıcı, Trabzon'da ilçe teşkilatlarına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerini Hayrat





Yoğun katılımın gözlendiği ziyaretlerde ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geniş çaplı istişarelerde bulunan Yazıcı, "MHP'de ilçe başkanları ve yöneticilerinin değeri diğer siyasi partilere göre daha fazladır. Çünkü MHP tarihinde tavan taban ayrı- mı hiçbir dönemde görülmemiştir. Bu anlayışın en başlıca sebeplerinden biri ülküdaşlık hukukunun var olmasıdır. MHP'de görev üstlenen ülkücüler merhum Başbuğumuzun vaktiyle söylediği gibi birbirlerinin öz kardeşleridir. Ben bugün ilçe teşkilatlarımızla yani öz kardeşlerimle istişare etmeye, dava arkadaşlarımdan güç almaya geldim. Allah muhterem aileleriyle beraber hepsinden, bugüne kadar verdikleri emeklerden ötürü gani gani razı olsun" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap