SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aydın herekete geçti!

Aydın herekete geçti!

26 Kasım 2015 Perşembe - 11:00




MHP’de delegeden ve tabandan gelen “aday ol” çağrısına kayıtsız kalmayan Koray Aydın da harekete geçti.





Koray Aydın harekete geçti... Koray Aydın 28 Kasım Cumartesi günü düzenleyeceği “Olağanüstü Kurultaya Çağrı” toplantısında MHP Genel Başkanlığına adaylığı konusunda açıklamalarda bulunacak.

Adaylık kararını açıklıyor

Tabanın “olağanüstü kongre” talepleri sonrasında MHP’de genel başkan adayları da ortaya çıkmaya devam ediyor. 2 milyon oy ve 40 milletvekili kaybedilen 1 Kasım seçimi sonrasında MHP’de taşlar yerinden oynarken delegelerden ve Ülkücü tabandan gelen “aday ol” çağrısına kayıtsız kalmayan Koray Aydın da hareketi geçti. MHP’nin Trabzon eski milletvekili Koray Aydın 28 Kasım Cumartesi günü düzenleyeceği “Olağanüstü Kurultaya Çağrı” toplantısında Genel Başkan adaylığı hakkında açıklamalarda bulunacak. Alparslan Türkeş’in son Genel Sekreteri olan Koray Aydın, geçmişte de Devlet Bahçeli ile genel başkanlık yarışı yapmıştı. 7 Haziran seçimlerinde Trabzon’dan milletvekili seçilen Koray Aydın, 1 Kasım’da tekrarlanan seçimde MHP’nin bozguna uğramasıyla parlamento dışında kalmıştı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin artık görevi devretmesi konusunda tabanda yükselen tepkiler sonrasında “olağanüstü kongre” konusunun gündeme gelmesiyle ilk olarak Sinan Oğan MHP Genal Başkanlığına aday olduğunu ilan etmişti. Uzun süredir adaylık hazırlığında olduğu bilinen Meral Akşener ise kararını 30 Kasım’da İstanbul’da yapacağı basın toplantısında açıklayacağını duyurmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap