SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aydın'da uyuşturucu operasyonu! 2 şüpheli isim tutuklandı

Aydın'da uyuşturucu operasyonu! 2 şüpheli isim tutuklandı

23 Ağustos 2023 Çarşamba - 14:58




Aydın'da polis ekipleri tarafından bir araca yapılan operasyonda polisin ikazlarını dinlemeyerek durmayan araç polis aracına çarptı. Kovalamaca sonucu yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.





Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, Aydın'a bir araç ile uyuşturucu madde getirileceği istihbaratını alan ekipler operasyon için düğmeye bastı.

Aydın-Muğla Karayolu'nda içerisinde 2 şüphelinin bulunduğu araca 'dur' ihtarında bulunuldu. Tüm uyarılara rağmen durmayan araç, polis otosuna da çarparak kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu araç ekipler tarafından yakalandı.

Araçta ve içerisindeki 2 şahsın üzerinde yapılan aramalarda 201 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken, E.K. ve S.M. isimli şahıslar gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap