SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ayçiçek yağında indirim başladı! Ayçiçek yağı fiyatı dibi gördü

Ayçiçek yağında indirim başladı! Ayçiçek yağı fiyatı dibi gördü

07 Ocak 2022 Cuma - 19:34




Dolar ve euro kurunda yaşanan artışlardan en çok ürünlerin başında ayçiçek yağı bulunuyor. Kurda yaşanan düşüşün ardından dikkat çeken bir kampanya geldi.





Ayçiçek yağında yaşanan artış o kadar hızlı oldu ki kimi zaman market esnafı ayçiçek yağları için etkiket yetiştiremez hale geldi. Peki ayçiçek yağı fiyatlarından yaşanan artış ne kadar devam edecek? Herhangi bir indirim olacak mı? Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artışın temel sebebi ne? Tüm bunlar ve ayçiçek yağı ve ayçiçek yağı fiyatlarına dair merak ettiklerinizin tamamı haberimizin detaylarında yer alıyor.

AYÇİÇEK FİYATINDA DÜŞÜŞ

Ayçiçek yağı fiyatlarında yüksek fiyatlar dikkat çekerken Cimri.com’da dikkat çeken bir haber geldi. Birçok vatandaş en uygun fiyata ayçiçek yağını nerede bulacağını araştırırken; cimri.com’da uygun fiyatlı ayçiçek yağlarının listesi yayınlandı. Peki en uygun fiyata ayçiçek yağları nerede?

Türkiye’de yaşanan enflasyon sebebiyle birçok üründe yaşanan fiyat artışından en çok etkilenen ürünler arasında yer alan ayçiçek yağının en uygun fiyatları hangi markalar, işte yanıtı...

Birçok üründe yaşanan zamların ardından ayçiçek yağlarının fiyatlarının da ne düzeyde olduğu merak konusu olmuştu. Cimri.com’da da beş litrelik ayçiçek yağı fiyatlarının hangi aralıkta olduğu yer aldı. Peki beş litrelik ayçiçek yağlarının fiyatları hangi düzeyde yer alıyor? Zamlar devam edecek mi?

5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI 63 TL


Öncelikle zamların devam edip etmeyeceği hakkında net bir şey söylemenin mümkün olmadığını belirtmekte fayda var. Ayçiçek yağı fiyatlarına gelecek olursak. 63 Türk lirası ile 70 Türk lirası arasında 5 litrelik bir ayçiçek yağı alabilirsiniz.

İşte Ayçiçek yağı fiyatları;

5 litre Orkide Ayçiçek Yağı  63.95 Türk lirası
4 Litre Komili Ayçiçek Yağı 70.95 Türk lirası
4.5 Litre Biryağ Ayçiçek Yağı 70.29 Türk lirası
5 Litre Migros Ayçiçek Yağı 64.50 Türk lirası
5 Litre Biryağ Ayçiçek Yağı 67.95 Türk Lirası

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap