SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ayağına taş değen bizimle gelmesin

Ayağına taş değen bizimle gelmesin

21 Kasım 2017 Salı - 15:43








İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka, ekibiyle birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bir basın ile sohbet toplantısı düzenledi. Toplantıya, MHP’den ayrılan bir çok isim de katıldı. En dikkat çeken isimler ise MHP’den ayrılan Eski Ortahisar Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Davut Çakıroğlu, yine MHP’den ayrılan Derviş Köz, MHP’den ihraç edilen Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Ali Sağır, MHP eski İl Başkan Yardımcısı Muhammet Erkan, MHP’den Trabzon Milletvekili aday adayı olan Hüseyin Kıran ve çok sayıda isim katıldı.

İYİ ŞEYLER YAPACAĞIZ

Kutsal bir görev devraldıklarını belirten Saka, “Hepimiz bunun farkındayız. Bize çok güzel onur verici misyonlar yükleniyor. Bunun layıkıyla altında kalkacağımızı, hep birlikte ülkenin geleceği adına iyi şeyler yapacağımızdan kuşkunuz olmasın” dedi.

BEDENİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Türk milleti bu coğrafyada mazlum insanlara, mazlum halklara hizmet etmeyi şiar edinmiştir. Şunu açıkça ifade edeyim. Ayağına taş değen bizimle gelmesin. Ayağına değecek taşta, çekecek acıyı önemsiyorsa bizimle beraber yürümesin. Biz değil elimizi taşın altına koymayı, bedenimizi koymayı hedefledik. O aşkla o istekle yola çıktık. Ben şuna inanıyorum. Bize halkımızın verdiği destekle bu ülkenin kaderini değiştireceğiz. Buna siz inanın bende inanıyorum. Eğer ben size doğrulukla, iyilikle diyalog kurmazsam, verdiğimiz sözlerin arkasında durmazsam, tekrar söylüyorum; ben çok yeniliğe açık bir insanım. Eleştirilmeye her zaman açığımdır.” Tarımın getirildiği noktayı da değerlendiren Saka, “Hayvancılığın getirildiği noktayı hepimiz müşahede ediyoruz. Fındık sorununu nasıl çiftçimizin sırtına yük olarak oturttuklarını görüyoruz. Maliyeti 9,5 lira olan fındığı üreticimiz 8 liraya satmak zorunda kaldı. Üreticimizi korumak zorundayız. Birlikte üretmek zorundayız” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap