SON DAKİKA



Haber > Gündem > Avukatı, Sedat Peker ile görüştü: Savunmasını hazırlıyor

Avukatı, Sedat Peker ile görüştü: Savunmasını hazırlıyor

14 Aralık 2021 Salı - 14:41




Gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu, Sedat Peker'in avukatı Ersan Bakır'la olan görüşmesini aktardı: "Sedat Peker hakkındaki suçlamalara dair savunma hazırlığı yapıyor."





TELE 1'deki 'Anında Manşet' programının sunucusu Tuncay Mollaveisoğlu, Sedat Peker’in avukatı Ersan Bakır’la yaptığı görüşmenin içeriğini aktardı: “Avukatı Ersan Barkın, müvekkili ile Skype üzerinden bir görüşme yapmış. Peker’in hakkındaki dosyalarla, iddialarla ilgili bir savunma hazırlığı yaptığını söyledi. Sağlık durumunun iyi olduğunu ve bir gözaltı sürecinin kesinlikle olmadığını belirtti."

Peker’in Birleşik arap Emirlikleri ile Türkiye arasında bir ‘pazarlık unsuru’ da olabileceğini söyleyen Mollaveisoğlu, şöyle devam etti: “Avukatı Türkiye ile BAE arasında başlayan görüşmeler sonrasında dijital tecritinin devam ettiğini söylüyor. Peker bu nedenle video veya sosyal medya paylaşımı yapamıyor. Peker, 'Şu anda buna sadık kalmak zorundayım’ diyor.” (HABER MERKEZİ)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap