SON DAKİKA



Haber > Gündem > Avcı maç öncesi konuştu! "Trabzonspor kazanmak için oynar..."

Avcı maç öncesi konuştu! "Trabzonspor kazanmak için oynar..."

04 Kasım 2023 Cumartesi - 18:42




Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı, maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Fenerbahçe'ye teoride ve pratikte hazırlandık. Yeni bir organizasyon yapıyoruz. En iyi şekilde geliştirmeye çalışıyoruz. Fenerbahçe iç sahada kaybettiği yerde yaptığı baskılarla etkili oluyor. Buna çalıştık. Onun üzerinden kazanmak adına neler yapabiliriz diye çalıştık.
 

Trabzonspor her yerde kazanmak için oynar. Kazanmak için oynayacağız. Trabzonspor'un kültürünü bilen bir teknik adamım. Kaliteyi ve hızı yükseltmek istiyoruz. Umarım adım adım bu gerçekleşecek. Galip çıkarsak, performansımız çok daha net şekilde gelişecek.


Pepe 2 haftadır süre alıyordu. Bu hafta oynaması yönünde karar verdik. Süresi ve dakikası var. Ona göre ayarlama yapacağız. Trezeguet'in belli süresi var. İkinci yarı belki 35 dakika kullanma ihtimalimiz var. Bakasetas son 2 antrenmanda çalıştı. O da ilerleyen dakikalarda oynayabilecek. 3 sakatlıktan çıkan oyuncunun bir anda 11'de olması doğru olmazdı. Oyuncular da bu anlamda bize dönüş yaptı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap