SON DAKİKA



Haber > Gündem > Atilla Yeşilada'dan hükümete tepki: "Enflasyon sizin kibrinizi alacak"

Atilla Yeşilada'dan hükümete tepki: "Enflasyon sizin kibrinizi alacak"

11 Ocak 2022 Salı - 16:57




Ekonomist Atilla Yeşilada, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ın açıklamasını paylaşarak hükümete yüklendi.





Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üst üste açıklanan zamların karşısında verilen tarımsal desteklerin yetersiz olduğunu açıkladı. Bayraktar'ın sözlerini sosyal medya üzerinden paylaşan Ekonomist Atilla Yeşilada hükümeti topa tuttu. 

Enflasyon rakamlarına dikkati çeken Bayraktar, "2021 yılı bütçesinde tarım sektörüne tarımsal destekler için bir önceki yıla göre yüzde 4,7’lik artışla 22 milyar 966 milyon lira kaynak ayrıldı. 2022 yılı destek bütçesi ise 25 milyar 834 milyon olarak planlandı. Her ne kadar destek bütçesinde artış yapılmış olsa da girdi fiyatlarında, örneğin gübrede yüzde 400’leri aşan fahiş artışlar dikkate alındığında belirlenen bu rakamın yetersiz olduğu görülüyor." ifadelerini kullandı.

ATİLLA YEŞİLADA: ENFLASYON SİZİN KİBRİNİZİ ALACAK

Bayraktar'ın açıklamalarını sosyal medya hesabından alıntılayan ekonomist Atilla Yeşilada, "Enflasyonda köpüğü alamayacaksınız, enflasyon sizin kibrinizi alacak" ifadelerini paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap