SON DAKİKA



Haber > Gündem > Atilla Taş'tan tokat gibi yanıt: Bedelli diye ağlayan troller!

Atilla Taş'tan tokat gibi yanıt: Bedelli diye ağlayan troller!

19 Mayıs 2020 Salı - 13:40




Şarkıcı Atilla Taş, dün akşam Halk TV'de Enver Ayveser'in sunduğu "Ayrıntılar" isimli programında kendisine "vatan haini" diyenlere "Bedelli diye ağlayan troller..." diye seslendi.





FETÖ soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınıp sonra serbest bırakılan ve AK Parti iktidarına karşı yaptığı sert çıkışlarla bilinen şarkıcı Atilla Taş, HalkTV ekranlarında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Halk TV'de gazeteci Enver Aysever'in sunduğu Ayrıntılar adlı programın canlı yayın konuğu olan Atilla Taş programda kendisine "vatan haini" gibi yakıştırmalarda bulunanlara sert tepki gösterdi.

Atila Taş, "25 yıl önce Hakkari'de bacağımdan vuruldum. 25 yıldır bacağımda keleş mermisi taşıyorum. Beraber gittiğim arkadaşımı dağdan şehit indirmişim sırtımda! Gece gündüz “bedelli” diye ağlayan troller gelmiş bana "vatan haini" diyorlar. Hadi len oradan" ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap