SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ateşehir'de 2 katlı iş yerinde yangın çıktı! Ekipler sevk edildi

Ateşehir'de 2 katlı iş yerinde yangın çıktı! Ekipler sevk edildi

05 Eylül 2023 Salı - 12:47




Ataşehir'de iki katlı iş yerinde yangın çıktı. Spor salonunda başlayan yangın 3 binaya sıçradı





Ataşehir'de spor salonunda başlayan yangın çevredeki 3 binaya sıçradı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
Yangın, saat 12.00 sıralarında Ataşehir Barbaros Mahallesi Kent Sokakta bulunan bir spor salonunda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle spor salonunda yangın çıktı. Yükselen dumanları fark eden vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler çevredeki 3 binaya daha sıçradı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

'MAHSUR KALAN YOK'

CNN TÜRK yayınına bağlanan İstanbul İtfaiye Müdürü Remzi Albayrak yangının 2 katlı bir spor salonunda çıktığını mahsur kalanların olmadığını belirterek şunları söyledi: 

Ataşehir Barboras mahallesinde 2 katlı bir spor salonu yanmakta. Çatıdan yan tarafa bir siyaret var. Alevli yanma devam ediyor ama mahsur kalan yok. En önemlisi bu. Arkadaşlar vardığında çatıdan olduğunu söylediler. Yangın söndürüldükten sonra esas nedeni anlaşılacak. Rüzgarın biraz etkisi var. Sıkıntılı değil ama biraz zaman alacağı benziyor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap