SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ateş püskürüyorlar: 'Biden Yunanistan'ı şoke etti'

Ateş püskürüyorlar: 'Biden Yunanistan'ı şoke etti'

01 Temmuz 2022 Cuma - 10:26




Washington Post 'Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'yı NATO anlaşmasındaki sözlerini yerine getirmeleri için uyardı' dedi, İngiliz Express gazetesi 'ABD liderinin dramatik U dönüşü' başlığını attı. Yunan medyasında ise neredeyse tüm yayın organlarında Türkiye manşet.





Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki anlaşmayla başlayan tarihi NATO Zirvesi, İspanya'nın başkenti Madrid'de liderlerin kameraların karşısına geçtiği basın toplantılarıyla sona erdi.

Madrid zirvesine yön veren Türkiye, ABD'den satın almak istediği F-16 jetleri için de doğrudan Başkan Joe Biden'dan yeşil ışık aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basın toplantısında "Sayın Başkan elinden gelen adımları atacağını söyledi. Orada cumhuriyetçilerle görüşme yapmak suretiyle desteğini almamız halinde Sayın Biden'ın gayretleri sonuç bulacaktır. O yüzden gecikmeden ayrıca bir heyeti de göndereceğiz" dedi.

NATO zirvesindeki Türkiye'nin rolü ve gelişmeler, ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan'a yankı bulmaya devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap