SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ateş bebek gözyaşlarıyla toprağa verildi

Ateş bebek gözyaşlarıyla toprağa verildi

18 Mart 2015 Çarşamba - 15:44




Ordu'da kreşteki yatağında ölü bulunan 13 aylık Ateş bebek, gözyaşları arasında toprağa verildi.





Ordu'nun Altınordu İlçesi'ne bağlı Şarkiye Mahallesi'nde oturan 27 yaşındaki Şura ve 30 yaşındaki Caner Karaoğlan çifti, 2 gün önce tek çocukları Ateş Karaoğlan'ı evlerinin yanındaki özel bir kreşe bıraktı. Kreşte çalışanlar tarafından akşamüzeri uyutulan ve bir daha uyandırılamayan 13 aylık Ateş bebek, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Altınordu İlçesine getirilen Ateş bebeğin cenazesi Orta Cami'ye götürüldü.

Cenazede acılı anne baba taziyeleri kabul ederken, gözyaşlarına hakim olamadılar. Oğlunun tabutu başında oturup fotoğrafına sarılıp ağlayan acılı annenin oldukça bitkin olduğu gözlendi.

 Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında, oğlunun tabutu cenaze aracına taşınırken peşinden giden annenin, "Beni de yavrumun yanına koyun" diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap