SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Atatürk siyaseti mi? FETÖ siyaseti mi?"

"Atatürk siyaseti mi? FETÖ siyaseti mi?"

09 Kasım 2016 Çarşamba - 11:33




Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'yi eleştirerek "Türkiye'ye kim zarar veriyorsa onların yanında" açıklamaları yaptı.





Bekir Bozdağ büyük tartışma yaratan CHP'nin Parti Meclisi bildirisi için açıklamalar yaparak CHP ve Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. İşte Bozdağ'ın açıklamaları:

ATATÜRK MÜ FETÖ MÜ?

"CHP'nin Sayın Genel Başkanı ve sözcülerinin açıklamalarıyla HDP'nin açıklamaları arasında, Kandil'in açıklamaları arasında, açıklayanlar dışında bir fark var mı? CHP, kendisine oy verenlerin sözcülüğünü mü yapıyor yoksa PKK'nın sözcülüğünü mü yapıyor? Atatürk'ün koyduğu istikamette mi siyaset yapıyor, yoksa FETÖ'nün koyduğu istikamette mi siyaset yapıyor? Milletin belirlediği ilkeler doğrultusunda mı yoluna yürüyor, yoksa baktığınızda Türkiye'ye zarar veren, aynen AB ülkesi büyükelçilerinin yaptığı gibi Türkiye'ye kim zarar veriyorsa onların yanında, arkasında, önünde mi durmuştur?

BİLDİRİYİ PKK HAZIRLADI

Ben baktığım zaman bu bildiriyi PKK mı hazırladı, yoksa FETÖ-PKK işbirliği ile mi hazırlandı, yoksa üçü beraber mi, CHP beraber oturup mu hazırladı anlamış değilim. Onların söylediklerini dile getiriyor. Bir nevi onların dediklerini yapıyor. Yargıya da talimat veriyor, 'şunu şunu derhal yapın, yerine getirin'. Türk yargısını CHP'nin emir eri zannediyor."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap