SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ataşehir'de tekel bayi sahibini darbedip iş yerine ateş açan şüpheliler kamerada

Ataşehir'de tekel bayi sahibini darbedip iş yerine ateş açan şüpheliler kamerada

22 Haziran 2023 Perşembe - 10:06




Ataşehir'de iddiaya göre kimliği belirsiz 5 kişi, tekel bayi sahibini önce aracının içinde darbetti, ardından silahla iş yerine ateş etti. İş yeri sahibi de ateş ederek karşılık verince şüpheliler kaçtı. Yaralanan iş yeri sahibi ambulansla hastaneye götürülürken, silahlı saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.





Olay, akşam saatlerinde Ataşehir İçerenköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerindeki tekel bayisine gelen kimliği belirsiz 5 kişi, iş yeri sahibi Ergün Üçtepe'yi aradı. Üçtepe'nin aracında oturduğunu gören şüpheliler, Üçtepe'yi aracında yumruklarla darbetti. Kimliği belirsiz kişiler daha sonra yolun karşı tarafına geçip silahla iş yerine ateş etmeye başladı. İş yeri sahibi de silahla karşılık verdi. Mermiler bir markete isabet ederken, şüpheliler olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Darbedilen iş yeri sahibi Ergün Üçtepe ambulansla hastaneye götürüldü. Polis ekipleri ise kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Silahlı saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Mahalle sakini Bülent Dayı, "Tam olarak göremedik ama 7-8 el silah sesi oldu. Tekelciyi darbetmişler. Buraya geldiğimizde onlar bu tarafa doğru kaçtılar. Karşılıklı bir çatışma oldu, o kadar bildiğimiz. Polis ekipleri geldi hemen, şu an kameraları inceliyor" dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap