SON DAKİKA



Haber > Gündem > Atapark Tartışmasına Vali Şahin de Katıldı

Atapark Tartışmasına Vali Şahin de Katıldı

28 Eylül 2012 Cuma - 14:44




CHP'li Giresun Belediyesi ile AK Parti arasında tartışmalara neden olan Atapark Meydan Projesi'ni Vali Dursun Ali Şahin de değerlendirdi





CHP’li Giresun Belediyesi ile AK Parti arasındaki Atapark Meydan Projesi tartışmasına Valilik de katıldı. Giresun’da Cuma Namazı çıkışı Atapark’ta yürüyüş yapan Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Giresun İl Başkanlığı ve milletvekilleri tarafından eleştirilen Atapark’la ilgili, öyle büyütülecek çözülmeyecek bir sorunun olmadığını söyledi. Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından tescillenmiş olan Hacı Miktad Camisi’nin çevresindeki yapılan projesinin uygun görülmediği Atapark Meydanı'nın yeniden düzenleneceğini belirten Vali Şahin “Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu ile Belediye ortak bir noktada buluşacaktır. Öyle uzlaşılmayacak, sorunu çözlümeyecek bir durum ortada yoktur. Meydan çalışmasının güzel olup olmadığı da kişilere göre değişebilir. Bu bir yorum ve bakış açısı farkıdır” İfadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap