SON DAKİKA



Haber > Gündem > Atakum’da demokrasi yürüyüşü

Atakum’da demokrasi yürüyüşü

22 Temmuz 2016 Cuma - 10:58




Samsun'un Atakum ilçesinde, 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimine tepki göstermek için yürüyüş düzenlendi.





Denizevleri Mahallesi Tramvay İstasyonu önünden başlayan yürüyüş, Atakum Belediyesi önünde son buldu. Yürüyüşe yaşlısı genci çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüşte vatandaşlar darbe girişimine tepkilerini attıkları sloganlarla gösterdiler. Yürüyerek Atakum Belediyesi yanındaki Atakum meydanı önüne gelen vatandaşları burada İlçe Kaymakamı Ali Bakoğlu, Belediye Başkanı İshak Taşçı ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Yürüyüş yapan vatandaşlara teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bayraklarıyla Denizevleri Mahallesi'nden yürüyerek buraya kadar gelen genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah varlıklarını eksik etmesin diyorum. Bu güzel yürüyüşü yaparak darbeye ‘hayır’, demokrasiye ‘evet’ dediler. Atakum bu akşam burada. Artık darbeye ‘hayır’ diyoruz” dedi.

Daha sonra vatandaşların ‘İdam isteriz’ diye sloganlarına Başkan Taşçı da “İnşallah idam olayı da gerçekleşecektir diye inanıyoruz” şeklinde cevap verdi.

Ardından Atakum meydanında da Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar okundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap