SON DAKİKA



Haber > Gündem > ''Asrın felaketi'' için 13 maddelik ''asrın tasarruf tedbirleri'' önerisi

''Asrın felaketi'' için 13 maddelik ''asrın tasarruf tedbirleri'' önerisi

15 Şubat 2023 Çarşamba - 09:34




Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya üzerinden yayınladığı bir video ile asrın felaketinin yaralarının sarılması için gereken bütçe için iktidarı tasarrufa çağırarak "Asrın Tasarruf Tedbirleri" başlığı altında madde madde açıkladı.





Türkiye geçtiğimiz 6 Şubat pazartesi günü 9 saat arayla Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ilki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmaya çalışırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya üzerinden "Asrın Tasarruf Tedbirleri" çağrısı yaptı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 10 ilimizi yerle bir edip, 35 bini aşkın canı yitirdiğimiz depremin Türkiye'nin ekonomisine etkilerini ve deprem yaralarını sarmak için gereken bütçeyi değerlendiren Özdağ, "AKP yarın bir kampanya başlatarak, Türk Milleti’nden yardım istemeden önce, “Asrın Felaketi”nin ekonomik yükünün kaldırılması için hükümete “Asrın Tasarruf Tedbirleri” önerimizi sunuyoruz. Önce siz tasarrufa başlayın, sonra halktan isteyin!" dedi.

Özdağ "asrın tasarruf tedbirleri" başlığı altında Zafer Partisi'nin 13 maddelik önerilerini sıraladı.

 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap