SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aşırı hız kadın sürücünün sonu oldu

Aşırı hız kadın sürücünün sonu oldu

08 Haziran 2016 Çarşamba - 09:36




Ankara’da aşırı hız yapan kadın sürücü, tünel girişinde duvara çarptı. Hurdaya dönen aracın içinden itfaiye erlerinin yardımıyla çıkarılan sürücü, kal





Kaza, gece saatlerinde Çankaya’da meydana geldi. Atatürk Bulvarı üzerinden 06 FK 7899 plakalı otomobille Küçükesat istikametine seyir halinde olan Büşra Özakalın, tünel girişinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, tünelin yol ayrımında duvara çarptı. Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hummalı bir çalışma sonucu sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Özakalın, hastanede hayatını kaybetti. Otomobilin tekerleği ve birçok parçasının ise yola savrulduğu görüldü.

Polis ekipleri, tünelin girişini trafiğe kapadı. Otomobilin hız göstergesinin 110 km’de kaldığı gözlenirken, yolda herhangi bir fren izine rastlanmadı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap