SON DAKİKA



Haber > Gündem > Asla yalnız yürümeyecek

Asla yalnız yürümeyecek

21 Haziran 2017 Çarşamba - 12:30




CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, ”Genel Başkanımız asla yalnız yürümeyecektir. Enis Berberoğlu’nun tutuklanması hukuksuzluktur” dedi.





Parti binasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin ‘Adalaet Yürüyüşü’ ile ilgili konuştu. MİT’e ait tırların durdurulması ile ilgili görüntülere ilişkin İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından "Devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal ve askeri casusluk maksadıyla açıklamak" suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırılan ve halen cezaevinde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun uğradığı durumun ‘hukuksuzluk’ olduğunu savundu.

SONUNA  KADAR DESTEK VERİYORUZ

Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşünü desteklediklerini vurgulayarak şöyle konuştu: “Genel Başkanımız asla yalnız yürümeyecektir. Laiklik için, demokrasi için, sosyal demokratik hukuk devleti için, özgür, mutlu, barış içinde yaşamak için, tarihten gelen kader birliğimizin ve dayanışma duygumuzun devamlılığı için, kardeşliğimizi çoğaltarak, yaşam alanlarımızı, zeytinliklerimizi, mera ve kıyılarımızı koruyarak, kimsesizlerin kimsesi olmak için, bugüne kadar bütün sabrımızı zorlamamıza rağmen bu iktidarın hak, hukuk, adalet tanımayan uygulamalarına karşı çıkmak için bu yürüyüşe sonuna kadar destek veriyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap