SON DAKİKA



Haber > Gündem > Askerlik yerleri açıklandı mı? Hangi tarihte açıklanıyor?

Askerlik yerleri açıklandı mı? Hangi tarihte açıklanıyor?

24 Aralık 2019 Salı - 14:15




Şubat ayı binlerce genç için askerlik görevini yerine getirmek demek... Askere gidecek olanlar sabırsızlıkla vatani görevini nerede yerine getireceklerini merak ediyor. Peki, askerlik yerleri açıklandı mı?





2000 doğumlular için askerlik görevi geldi. Şubat ayında binlerce kişi birliklerine teslim olacak. Bazıları 1 ay bedelli askerlik yapacak diğerleri de 6 ay görev yaptıktan sonra tezkereyi alacak. Şubat ayı öncesi ise en çok araştırılan konu askerlik yerlerinin ne zaman açıklanacağı...

İşte detaylar...

ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?




Seçim ve sınıflandırma sonuçları Millî Savunma Bakanlığınca 24 Ocak 2020 tarihinde e-devlet üzerinden yükümlülere duyurulacaktır. sınıflandırılan yükümlüler tekrar sınıflandırma işlemine tabi tutulmayacaktır.
Seçim ve sınıflandırma sonucunda; yedek subay adayları ile yedek astsubay adayları 30 Ocak 2020 tarihinde, er/erbaş statüsüne ayrılanlardan ocak celp ve sevk dönemine tabi olanlar 30 Ocak 2020 tarihinde, şubat celp ve sevk dönemine tabi olanlar 26 Şubat 2020 tarihinde, mart celp ve sevk dönemine tabi olanlar ise 19 Mart 2020 tarihinde tertip edildikleri birliklere sevk edileceklerdir.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap