SON DAKİKA



Haber > Gündem > Askerler CNN Türk binasına girdi

Askerler CNN Türk binasına girdi

16 Temmuz 2016 Cumartesi - 08:42




Bir grup asker Doğan Medya Center binasına girdi. Helikopterin bahçeye indiği belirtiliyor. Spiker Başak Şengül gelişmeleri canlı yayında duyurdu.





Askerlerin stüdyoya ilerledikleri belirtilirken, çalışanlar paniğe kapıldı. Rejiye müdahale edildi, CNN Türk yayını bir süre sonra kapandı. Kanal D yayını da sona erdi. Askerlerin geri çekilmesinin ardından yayına tekrar başlandı. Ancak binanın içinde ve çevresinde halen bir grup askerin olduğu belirtiliyorRejiye müdahale edildi ve kanal yayınına son verdi. Ancak ekran kararmadı bir süre yoğun tartışma sesleri ve ardından bir silah sesi duyuldu. Kanal binasında alkış ve protesto sesleri yükselirken, bir süre sonra yayına tekrar başlandı

Bir grup asker Bağcılar’da bulunan Hürriyet binasını bastı. Hürriyet Gazetesi’nin yanı sıra Doğan Haber Ajansı’nın (DHA) çalışanlarını silah zoruyla dışarı çıkarttı, bu esnada çok sayıda silah sesleri duyuldu. Aynı dakikalarda CNN Türk’te çalışanlar da binadan çıkarılırken, ekranda sadece stüdyodaki yayına açık kameranın yayını yansıdı.Bu arada Doğan TV ve Hürriyet Dünyası binasının çevresinde binlerce kişi toplandı.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap