SON DAKİKA



Haber > Gündem > Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? SGK uzmanı açıkladı

Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? SGK uzmanı açıkladı

19 Mart 2022 Cumartesi - 17:16




AKP’li Cahit Özkan’ın açıklamaları sonrası asgari ücrete ikinci zam gelecek mi sorusu herkes tarafından sorulur oldu. Bu konuda SGK Uzmanı Ali Tezel önemli açıklamalar paylaştı.





Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel katıldığı programda asgari ücrete yeni bir zam gelebileceğini bununda yüzde 25 civarında bir artış olacağını öne sürdü.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan sürpriz bir şekilde asgari ücrete ikinci zam gelebileceğini söylerken kamuoyundan en önemli gündem başlıklarından biri oldu.

İnternetten Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? en çok aratılan başlıklar haline gelirken Sosyal Güvenlik Uzmanı (SGK) Ali Tezel’den dikkat çeken açıklamalar geldi.
Tvnet'te yayınlanan Sert Sorular programında konuşan AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan “Biz maliyetlere asgari ücretli vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz. Zamanı geldiğinde bir yıl geçmesi beklenmeksizin zam yaparız" diye konuşmuştu. Bu sözler üzerine Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? herkes tarafından merak edilir oldu.

ASGARİ ÜCRETE YÜZDE 25 ZAM GELİR!

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel de katıldığı programda Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? ihtimalini değerlendirdi. Ali Tezel vatandaşın ikinci bir asgari ücret zammına ihtiyacı olduğunu ifade ederken “Bu anlamda temmuz ayında Çalışma Bakanlığı asgari ücret tespit komisyonunu tekrar toplantıya çağırırsa burada karar tek bir kişinin ağzında olacaktır. Benim beklentim yüzde 25 civarında yeni bir zam" diye konuştu


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap