SON DAKİKA



Haber > Gündem > Arkadaşını kurtarmak için girdiği kuyuda kendisi öldü

Arkadaşını kurtarmak için girdiği kuyuda kendisi öldü

27 Temmuz 2023 Perşembe - 11:11




Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kuyuya düşen arkadaşını kurtarmak için kuyuya giren Nihat Kalkandelen hayatını kaybetti.





Olay Osmaneli ilçesi Camicedit Mahallesi'nde meydana geldi.

Bir evin bahçesindeki kuyuya 2 kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri kuyunun içerisinde 2 kişinin olduğunu görmeleri üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri ile birlikte kurtarma çalışması başlatıldı.

Kurtarma çalışmalarında kuyuya düşenlerden A.A. (67) isimli şahıs kuyudan çıkarılarak sağlık ekiplerince Bilecik Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Kuyuda kalan Nihat Kalkandelen’i (34) kuyudan kurtarma çalışmaları yapacakları sırada kuyudan yüksek derecede metan gazı kokusu gelmesi nedeniyle ekipler kuyuda çalışma yapmadı ve Bilecik AFAD ekiplerinden yardım istedi.

Olay yerine gelen AFAD ekipleri kullandıkları gaz maskeleri ile kuyuya inip kuyuda kalan Kalkandelen’in cansız bedenine ulaşarak dışarıya çıkardı. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Kalkandelen’in cenazesi otopsisi yapılmak üzere Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kuyunun bahçeye ne amaçla kazıldığını öğrenmek için polis ekipleri geniş çapta araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap