SON DAKİKA



Haber > Gündem > Arka Sokaklar dizisinde beklenen ayrılık gerçekleşti

Arka Sokaklar dizisinde beklenen ayrılık gerçekleşti

21 Kasım 2021 Pazar - 09:09




Arka Sokaklar 604. Bölüm yankıları devam ederken deprem etkisi yaratan bir gelişme yaşandı. Yaşanan ayrılık dizinin en çok konuşulanları arasında yer aldı…





Arka Sokaklar dün geceye damga vururken yaşanan gelişmeler ise seyirciden tepki çekmiş durumda.

Arka Sokaklar dizisinin en başından bu yana dizide başrol oynayan Özgür Ozan’ın sürekli olarak diziye veda edeceği iddialar arasındaydı. Neredeyse her sezon Hüsnü Komiser’in ayrılık iddiaları gündeme geliyor.

Geçtiğimiz sezon finalinde Onur Bay ve Yüsra Geyik ayrılıkları Arka Sokaklar dizisine damga vurmuştu. Bu ayrılıkların etkisi atılmadan Ali Komiser de diziye veda eden isimler arasında yer aldı. Alp Korkmaz’ın geçtiğimiz haftalarda Sadakatsiz dizisine geçeceği iddia edilmişti.

Arka Sokaklar 604. Bölümde yaşanan ayrılık ise gecenin en çok konuşulanları arasında yer aldı.

Hatırlayacağınız üzere Metin ve Asiye Almanya’ya gitmiş ancak orada yapamadıkları için yeniden geri dönme kararı almıştı. Yalnız bu geri dönüş çok uzun sürmedi.

Evliliklerini yüretemeyeceklerini açıklayan Asiye Metin’den ayrılma kararı aldı. Bu kararı Hüsnü Komiser’e söyleyen Asiye Hüsnü Çoban’ın sert tepkisiyle karşılaştı.

Metin’den ayrılma kararı alan Asiye karakteri yani Melia Şalgam Arka Sokaklar dizisine veda edecek. 24 yaşındaki genç oyuncunun birkaç bölüm sonra diziye tamamen veda edeceği kulislere düşen ilk bilgiler arasında yer aldı.

Bu durumda Metin’in nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu. Ayrıca Asiye’nin Hüsnü Çoban’a karşı konuşma tavrı bazı seyircinin de tepkisini çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap