SON DAKİKA



Haber > Gündem > Arınç'tan yangın eleştirisi: "Yetkililerin birbiriyle çelişen beyanları..."

Arınç'tan yangın eleştirisi: "Yetkililerin birbiriyle çelişen beyanları..."

04 Ağustos 2021 Çarşamba - 13:29




Arınç yazılı açıklamasında, "Tüm bu iletişim kazaları sonucu kamuoyunda Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsına yönetilen eleştiriler artmıştır." düşüncesini dile getirdi.





Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç orman yangınlarıyla mücadele sürecine ilişkin olarak yazılı açıklama yaptı.

Arınç, "Yetkililerin birbiriyle çelişen beyanları, yangınların söndürülmesinde kullanılacak uçak ve benzeri envanter üzerine tartışmalar, sorumsuz belediye başkanının şuursuz ifadeleri ve halkın endişesinin giderilememesi, afet ile mücadelenin iletişimi boyutunda zayıf kalındığını göstermektedir. İçinde bulunduğumuz hassas süreç içerisinde yapılan bu gibi münferit hataların ise siyaset kurumu ve yangından zarar gören vatandaşlarımız arasındaki gönül bağına halel getirdiği aşikârdır." eleştirisinde bulundu.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN ŞAHSINA YÖNETİLEN ELEŞTİRİLER ARTMIŞTIR"

Arınç yazılı açıklamasında, "Tüm bu iletişim kazaları sonucu kamuoyunda Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsına yönetilen eleştiriler artmıştır." düşüncesini dile getirdi.

Arınç, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Devlet Denetleme Kurulu’nu görevlendirmesi gerektiğini savundu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap