SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aras Bulut İynemli'den 'Atatürk' dizisi açıklaması!

Aras Bulut İynemli'den 'Atatürk' dizisi açıklaması!

11 Ağustos 2023 Cuma - 13:27




Türkiye'de geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan ABD merkezli dijital platform Disney Plus, 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı nedeniyle büyük tepki çekti. Oyuncu Aras Bulut İynemli, başrolünde yer aldığı yapımla ilgili skandal karar hakkında ilk kez konuştu.





Bu yılın üçüncü çeyrek finans raporunu açıklayan Disney, küresel kullanıcı sayısının 1 Temmuz itibarıyla yüzde 7.4 gerilediğini bildirdi. Bazı ülkelere ait içerikleri yayından çeken platformdan son üç ayda milyonlarca kullanıcı ayrıldı.

TEPKİ YAĞDI!

Disney Plus, Türkiye’de Atatürk dizisini yayınlamama kararı almıştı. Bu karar üzerine platforma yönelik boykot çağrısı yapılmıştı. Eleştirilerinin ardından 2 Ağustos'ta açıklama yapan The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, "Atatürk içeriğimizi Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında izleyicilerimizle buluşturuyoruz. İki film olarak planladığımız Atatürk'ün ilk televizyon özel versiyonunun FOX kanalımızda yayınlanmasının ardından iki film sinemalarda ve sonrasında FOX ekranlarında olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap