SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aranan isim Yıldız mı?

Aranan isim Yıldız mı?

21 Mart 2015 Cumartesi - 09:55








AK Parti’den aday adayı olan isimler çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar. Bunlardan biri de Ömer Yıldız. Maçka eski belediye başkanı  olan ve Karadeniz'de ilk özel üniversiteyi kuran Yıldız’ın, AK Parti’den aday adayı olması parti içerisinde heyecan yarattı.

Ömer Yıldız tuttuğunu koparan bir kişi. Örnek verecek olursak; merhum Turgut Özal Maçka'ya gelir ve vatandaşla sohbet eder, ardından ise belediyeye geçer. Burada Belediye Başkanı Ömer Yıldız'a dönerek "Bir isteğin var mı" der. Yıldız, "Var, sağlık meslek lisesi istiyorum" karşılığını verir.

Özal ise, "Bu olmaz, sadece il olan yerlere biz sağlık meslek lisesi yapabiliriz" der. Ömer Yıldız ısrarcıdır ve dediğini yaptırır. Türkiye'de ilçede kurulan ilk sağlık meslek lisesi Maçka'ya yapılmış olur. Ömer Yıldız’ın Maçka’daki eserleri ortada. Maçka hala onun hizmetleri ile gidiyor.

Trabzon'da birçok kişi 'özel üniversiteyi açamaz' diyordu. Fakat o, dönemin başbakanı ve cumhurbaşkanına kadar giderek Karadeniz bölgesine ilk özel üniversiteyi kuran isim. AK Parti’den aday adayı olan Yıldız’ın ne gibi katkısı olur? Her kesimden destek alan Ömer Yıldız AK Parti’ye ciddi manada oy getirebilecek bir kişi.

2011 genel seçimlerinde AK Parti Trabzon'da 7 bin oy daha almış olsaydı 5. milletvekilliğini de alacaktı. Şimdilerde ise 400 milletvekilliği hedefi koyan AK Parti'ye dışarıdan oy taşıyacak çalışkan isimler lazım. Bu isimlerden biri de Ömer Yıldız olarak duruyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap