SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aracın önüne Türk bayrağı asmışlar

Aracın önüne Türk bayrağı asmışlar

11 Ağustos 2016 Perşembe - 08:47




Teröristlerin aracın önüne dikkat çekmemek için Türk bayrağı astığı görüldü.





Bitlis'in Tatvan ilçesinde patlatılmak üzere bir minibüs içerisinde ilçeye sokulan 1 buçuk ton bomba yüklü araç yakalanarak imha edildi.

Alınan bilgilere göre olay bu akşam saatlerinde Tatvan ilçesinin İşletme Mahallesi Hal Caddesi üzerinde meydana geldi. Polisin daha öncesinde aldığı istihbaratlar doğrultusunda ilçede güvenlik önlemi en üst seviyeye çıkarılırken, vatandaşların şüphe üzerine yaptığı ihbar olası bir facianın önüne geçti. Hal Caddesi üzerinde park halinde olan aracın içerisindeki kabloları fark eden duyarlı vatandaşlar hemen polise haber verdi. Alınan ihbar doğrultusunda olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları kontrol neticesinde aracın bomba yüklü olduğunu tespit etti.

ARACIN ÖNÜNE TÜRK BAYRAĞI ASMIŞLAR

Hemen çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri çekici yardımıyla bomba yüklü aracı ilçe dışına çıkardı. Çekici ile Tatvan 10. Komando Tugayına bağlı Sorgun Kışlası askeri tatbikat alanına çekilen araç polis ekiplerince incelemeye alındı. Yapılan inceleme neticesinde araç içerisinde içine bomba yerleştirilmiş 12 adet mutfak tüpü ve 9 adet varil olduğu tespit edildi. Ayrıca aracın dikkat çekmemesi için içerisine Türk bayrakları asıldığı gözlemlendi. Öte yandan, aracın plakasının sahte olduğu plakaya ait gerçek aracın Mardin Dargeçit'te olduğu belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap