SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aracıyla uçan genç 'Yine ölmedik, çok şükür'

Aracıyla uçan genç 'Yine ölmedik, çok şükür'

25 Kasım 2023 Cumartesi - 16:09




Kendi imkanlarıyla araçtan çıkan sürücü, basın mensuplarına gülümseyerek kalp işareti yaptı. Sürücü "Yine ölmedik, çok şükür. Çok şükür bahçede kimse yoktu" diyerek sevindi.





Olay, geçtiğimiz gün saat 14.30 sıralarında Üsküdar Güzeltepe Mahallesi Kerem Sokak'ta meydana geldi. Seyir halinde olan Wolkswagen marka 34 FEL 925 plakalı otomobilin sürücüsü Ali Demir, önüne çıkan başka araca çarpmamak için frene bastı. Aracın kaymasıyla direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bir evin bahçesine uçtu.
Yaklaşık 4 metre yükseklikten düşen araç sürücüsü kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Bahçeye düşen sürücü, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına gülümseyerek kalp işareti yaptı. Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, araçta ise maddi hasar oluştu.
Araç sürücüsü Ali Demir, "Yokuştan aşağı iniyordum. Bir anda karşıma araba çıktı. İnşaat çalışması olduğu için yerlerde betonlar vardı, arabanın freni tutmadığı için buradan aşağı uçtum. Yine ölmedik, çok şükür. Bende bir şey yok ağabey çok şükür, bir sıkıntım yok. 4 metrelik bir alan, siz de gördünüz. Çok şükür bahçede kimse yoktu" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap