SON DAKİKA



Haber > Gündem > Araç içinde kalan sürücü sık sık tekbir getirdi

Araç içinde kalan sürücü sık sık tekbir getirdi

02 Eylül 2016 Cuma - 14:31




Antalya'daki kazasında ölümden dönen sürücü, sık sık tekbir getirdi. Vatandaşlar yaralı sürücüyü çıkaramadı, itfaiye olay yerine geldi.





Kaza, Muratpaşa İlçesi'ndeki bir restoranın önünde dün meydana geldi. 34 AD 7612 plakalı otomobille aşırı hızla girdiği virajı alamayan Süleyman Kaçmaz, direksiyon kontrolünü yitirdi. Çarptığı ağacı kökünden söken otomobil bir işyerinin otoparkına girdi. Araçta sıkışan Süleyman Kaçmaz, 'Allahü Ekber' diyerek sık sık tekbir getirdi.

Acılar içinde kıvranırken görenler yardım için seferber oldu. Kaçmaz'ı otomobilden çıkarmak isteyenlerden bazıları sağlık ekiplerine haber verirken, bazıları da otomobilin kapısını kırarak açmak istedi. Ancak bunda başarılı olunamayınca itfaiyeye haber verildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Kurtarma Ekibi'nin yaklaşık 20 dakikalık çalışması sonucu Süleyman Kaçmaz, araç kaportası kesilerek sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Ambulansla götürüldüğü özel hastanede tedaviye alınan Süleyman Kaçmaz'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap