SON DAKİKA



Haber > Gündem > Antalya'da tur teknesi battı!

Antalya'da tur teknesi battı!

04 Eylül 2016 Pazar - 09:47




Antalya'da akşam saatlerinde başlayan yağış öncesi başlayan fırtına denize açılan bir tur teknesini batırdı.





Antalya 'da şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle bir tur teknesi yat limanı açıklarında battı. Sahil Güvenlik ekiplerinin çalışmaları sonucu teknede bulunan 83 kişiden 73'ü kurtarıldı. Geride kalan 10 kişinin arandığı belirtildi.

ANTALYA VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA: 73 KİŞİ KURTARILDI

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kuvvetli fırtına ve yağış nedeniyle yan yatan tur teknesindeki 73 kişinin kurtarıldığını söyledi. Karaloğlu, Kaleiçi'ndeki Yat Limanı'ndan denize açılan "Kurt-Ceyhan" isimli tur teknesinin kuvvetli fırtına ve yağış yüzünden Konyaaltı açıklarında yan yattığını anlattı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sahil güvenlik ekibi ile deniz polisi intikal ettirildiğini belirten Karaloğlu, "Konyaaltı açıklarında yan yatan tur teknesinden 73 kişi kurtarıldı. Bölgede tüm ekiplerin arama çalışmaları devam ediyor." dedi.

FIRTINA YERİNİ YAĞMUR VE DOLUYA BIRAKTI


Turizm kenti Antalya'da saat 16.45 sıralarında başlayan fırtına, yerini şiddetli yağmur ve doluya bıraktı.

Sokaklardaki çöp konteynerlerini deviren, çatılardaki güneş enerjisi sistemlerini uçuran fırtına nedeniyle kentin büyük bölümü elektriksiz kaldı.

Yağmura deniz kenarında hazırlıksız yakalanan tatilciler, kendilerini kapalı alanlara güçlükle atabildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap