SON DAKİKA



Haber > Gündem > Antalya'da kaza!

Antalya'da kaza!

29 Ekim 2017 Pazar - 14:36




Antalya'nnı Akseki ilçesine bağlı Alaçeşme ve Geriş mahalleleri yakınlarında tur midibüsü devrildi. Kazada bir Japon turist hayatını kaybetti,17 turis





Antalya'nın Akseki ilçesinde, Japon turistleri taşıyan  tur midibüsünün şarampole devrilmesi sonucu bir kişi yaşamını yitirdi, 17 kişi  yaralandı.  Alınan bilgiye göre, Antalya'dan Konya'ya giden ve içinde 18 Japon  turist bulunan Bayram Yetkin idaresindeki 34 JV 4445 plakalı tur midibüsü,  Akseki-Manavgat karayolu Geriş kavşağında şarampole devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada, midibüsteki 18 Japon turist yaralandı. Kimliği henüz  belirlenemeyen bir erkek turist, hastaneye götürülürken ambulansta hayatını  kaybetti. Cenaze, Akseki Devlet Hastanesi morguna gönderildi.   Yaralı turistler, Akseki ve Manavgat'taki hastanelere kaldırıldı.  Turistlerden 4'ünün durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap