A+ A-
Yorum
10

Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında 2 kişi gözaltına alındı

Yayın Tarihi: 06.08.2026 - 13:46
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında, eski Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Serkan Temuçin ve iş insanı Çağrı Gümüşlü gözaltına alındı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, eski Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Serkan Temuçin ile iş insanı Çağrı G. hakkında, rüşvet soruşturması kapsamında itirafçı olmalarına rağmen bildiklerini tam anlatmadıkları gerekçesiyle yeniden yakalama kararı çıkardı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında 2 kişi gözaltına alındı - Resim: 0

Düzenlenen operasyonda şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Serkan Temuçin ve Çağrı G. daha önce itirafçı olmaları nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardı.

Etiketler