SON DAKİKA



Haber > Gündem > Annesinin cinayetinden beraat eden akrabasını düğünde öldürdü

Annesinin cinayetinden beraat eden akrabasını düğünde öldürdü

16 Haziran 2023 Cuma - 10:28




Adana’da, düğünde Ali Yeşilağaç'ı (48) tabancayla vurarak öldüren akrabası Necmettin Ömer Kapka (38), saklandığı Mersin'de polis operasyonuyla yakalanıp, tutuklandı. Kapka, ifadesinde, “Ali, annem Fatime Altundal’ın tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili yargılandı. Delil yetersizliğinden beraat etti. Düğünde karşılaştık. Beni görünce elini beline götürdü. Silah çekeceğini düşündüm ateş ettim” dedi.





Olay, 13 Mayıs akşamı Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi’ndeki Merkez Park içerisinde bulunan bir tesiste düzenlenen düğünde meydana geldi. Akrabasının düğününe katılan Ali Yeşilağaç, kendisine ayrılan masada otururken, bir süre sonra akrabası Necmettin Ömer Kapka geldi.

Burada taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Kapka, tabancasıyla Yeşilağaç’a ateş açtı. Yeşilağaç, kanlar içinde yere yığıldı. Kapka ise kaçtı. Çağırılan ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Yeşilağaç, kurtarılamadı.

MAKTÜL, CİNAYETTEN HÜKÜM GİYMİŞ

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmada, Necmettin Ömer Kapka’nın Mersin’deki bir evde saklandığı tespit edildi. Ekiplerin düzenlediği operasyonla Kapka yakalanarak Adana’ya getirildi. İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinde, "Ali Yeşilağaç, annem Fatime Altundal’ın tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili yargılandı. Delil yetersizliğinden beraat etti. Düğünde karşılaştık. Beni görünce elini beline götürdü. Silah çekeceğini düşündüm ve tabancayla ateş ettim” dediği öğrenilen Kapka, adliyeye sevk edildi. Kapka, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Ali Yeşilağaç’ın ise 2006'nın mart ayında öldürülen Fatime Altundal cinayetinden yargılanıp delil yetersizliğinden beraat ettiği, ayrıca aynı yılın mayıs ayında da tabancayla vurularak öldürülen İsmail Aksu cinayetinden de yargılanıp ‘kasten adam öldürmek’ suçundan 25 yıl hapis cezası aldığı, geçen yıllarda da tahliye edildiği öğrenildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap