SON DAKİKA



Haber > Gündem > Annesine küfreden babasını öldürdü

Annesine küfreden babasını öldürdü

22 Eylül 2016 Perşembe - 08:40




Kayseri’de “Senin annen bir hayat kadınıydı” diyen 76 yaşındaki babasını pompalı tüfekle vuran 41 yaşındaki Kenan Seheryeli yakalandı





Kayseri'de 41 yaşındaki Kenan Seheryeli, Melikgazi ilçesinde yalnız yaşayan 76 yaşındaki babası Sefa Seheryeli'ni ziyaret etti. Ancak baba-oğul arasında kısa süre sonra tartışma çaktı. Tartışma sırasında Sefa Seheryeli oğluna "Senin annen bir hayat kadınıydı. Sende bir p...sin" dedi. Bunun üzerine sinir krizi geçiren oğul Seheryeli, evde bulunan pompalı tüfekle babasına iki el ateş etti. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Sefa Seheryeli'ni göğsünden vurulmuş halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Olaydan sonra kaçan Kenan Seheryeli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Sorgusunda suçunu itiraf eden zanlı tutuklandı.

DİĞER OĞLU CENAZEYİ İSTEMEDİ

Korkunç olayı haber alarak Ankara'dan Kayseri'ye gelen Sefa Seheryeli'nin diğer oğlu Sinan Seheryeli ise babasının cenazesine sahip çıkmayacağını söyledi. Sinan Seheryeli babasının kimsesizler mezarlığına gömülmesini istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap