SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ankara'ya oturmaya gitmeyeceğiz

Ankara'ya oturmaya gitmeyeceğiz

03 Mayıs 2015 Pazar - 13:02




Milliyetçi Hareket Partisi Giresun 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum, 7 Haziran seçimleri öncesi İl merkezi,ilçeler ve ilçelere bağlı köyle





Gezilerini Dereli, Görele, Çanakçı, Çavuşlu ve Giresun merkezde sürdüren Erzurum, “Halkımızın bize gösterdiği ilgi ve alakayı asla boşa çıkarmayacağız. Şuanda nasıl ekip halinde çalışıyorsak, 4 yıl boyunca da ekip halinde Giresun’da hizmet edeceğiz. Bizler Ankara’ya mecliste oturmaya, parmak kaldırmaya değil, Giresun’a hizmet etmeye gideceğiz” dedi.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak başarının tek formülünün ekip çalışması olduğuna vurgu yapan Erzurum, “İl ve İlçe yöneticilerimizden, partimize gönül veren kişilere kadar dinamik bir ekip kurduk. Halkımız bizlere yetki verirse yine bu ekibimizle Giresun’a hizmet edeceğiz. Bizim çalışmalarımız sandık gününe kadar değil, sandıktan sonra başlayacaktır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap