SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ankara ranttan kurtulacak! Mansur Yavaş'tan Ankara'ya 110 yeni proje

Ankara ranttan kurtulacak! Mansur Yavaş'tan Ankara'ya 110 yeni proje

30 Haziran 2022 Perşembe - 11:48




Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlunun katılım sağladığı 110 projeyi tanıtım töreninde konuştu





Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, göreve başlamasının üçüncü yılında yapmaya başlayacakları 110 projeyi tanıtım töreniyle duyurdu.

Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katılım sağladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, "Burada geride bıraktığımız üç yılımızı anlatmak, bu yılların hesabını vermek, sizlerle değer bulan yönetim anlayışımızı paylaşmak, üçüncü yılımızda yaptığımız ya da yapımına başlayacağımız 110 projenin açılış, temel atma ve tanıtım töreni için sizlerle bir araya gelmenin büyük mutluluğunu yaşıyorum. Bu anlamlı buluşmadan bizlerle beraber olduğunuz için hepinize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Ankara'nın ranttan kurtulması gerktiğini vurguladığı konuşmasında Yavaş şu ifadelere yer verdi.

Bizler göreve talip olduğumuzda gür sesle şu duyguları dile getirmiştik; Bu kent çok yoruldu, artık yormayın. Bu kent gerildi, artık germeyin. Bu kent gereksiz çekişmelerden, fitneden fesattan, çok çekti artık etmeyin.

Burası Cumhuriyet’in Başkent’i Ankara. Kuruluşun, kurtuluşun, nice sevdaların kenti, bu kent nice sevdaların içinde en büyük sevda olan vatanseverliğin kenti, burası Mustafa Kemal Atatürk’ün kenti.

ANKARA ARTIK BETONDAN VE RANTTAN KURTULACAK

Bu kente ayrıştırma değil, birleştirme yakışır dedik. Bu kente kim daha çok oy verdiyse, o bölgeden hizmete başlarım anlayışı değil, hangi bölgenin acil ihtiyaca varsa oradan hizmete başlarım anlayışı yaraşır dedik. Ankaralı artık betondan, ranttan, plastikten kurtulmalı.

ŞEHRİ ADALET İLE AYDINLATACAĞIZ

Başkent’e bereket ve huzur iklimi gelmeli. Güneş onu kapatan gökdelenden çok daha değerlidir dedik. Çünkü bir şehirde umudu arıyorsanız, o şehri adalet ile aydınlatmanız gerekir. Bir şehirde geleceği arıyorsanız o tarihi sorumluluklarıyla hareket etmeniz gerekir. Bir şehirde huzuru arıyorsanız, iyiliği, dayanışmayı ve kardeşliği pekiştirmeniz gerekir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap