SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ankara Kuşu açıkladı: Tarım Bakanlığı fena karışacak!

Ankara Kuşu açıkladı: Tarım Bakanlığı fena karışacak!

23 Mayıs 2022 Pazartesi - 12:44




Tarım Bakanlığı’nda bir türlü sular durulmuyor. Ankara Kuşu son yaptığı sosyal medya duyurusuyla Tarım Bakanlığı’nda yeni görevden alınmaların olacağını duyurdu.





Ankara kulislerindne aldığı son dakika duyumlarını takipçileriyle paylaşan Ankara Kuşu isimli sosyal medya sayfası yine bomba bir iddia ortaya koydu. Söz konusu açıklamaya göre Tarım Bakanlığı fena karışacak

Bekir Pakdemirli’nin döneminde Tarım ve Orman Bakanlığı yaşanan skandallar zincirinin yeni bakan Vahit Kirişci’nin döneminde de devam ettiği kamuoyuna yansıyan haberler arasındaydı.

ÇİFTÇİLER BAKANA SİTEM ETMİŞTİ

En son Konya’da bir çiftçi AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’ya Tarım Bakanı Kirişci’den dert yakınarak “Türkiye Cumhuriyeti, Ukrayna çiftçisinin dostu, Rusya çiftçisinin dostu da Türk çiftçisinin düşmanı mı ya?” diye soran bir çiftçi, “Öyle Ankara’da oturup da ‘çiftçi kazanıyor’ demekle olmuyor. Tarım Bakanı Ankara'da oturuyor iki tane adama soruyor ‘tamam çiftçinin durumu iyi’, nasıl iyiymiş? Gelsin bizimle yapsın çiftçiliği” diye konuştu.

SON ATAMA BÜYÜK TEPKİ TOPLADI


Bunun yanı sıra Tarım Bakanlığı’nda geçtiğimiz günlerde yapılan bir atama dikkatlerden kaçmamıştı. Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız görevden alındı.

Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Lütfi Akca, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü olarak atandı. Memurlar için zorunlu emeklilik yaşı olan 65 yaşını doldurmak üzere olan Lütfi Akca'nın bu göreve getirilmesi tartışma meydana getirdi.

"TARIM BAKANLIĞI'NDA YENİ GÖREVDEN ALINALAR OLACAK"

Tarım Bakanlığıyla ilgili son kulis bilgisi ise Ankara Kuşu’ndan geldi. Sosyal medyada oldukça etkin olan Ankara Kuşu “Bu hafta Tarım Bakanlığı’nda yeni görevden alınmalar olacak.” İddiasında bulundu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap