SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ankara kulisi… Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta adaylarını açıklamaya başlayabilir… Adaylar için start haftası!

Ankara kulisi… Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta adaylarını açıklamaya başlayabilir… Adaylar için start haftası!

11 Aralık 2023 Pazartesi - 09:46




Anketler ve temayül yoklaması sonuçları ışığında ‘ KİM ADAY OLMALI?’ sorusunun cevabı için ilk raporun Erdoğan’a sunulduğu öğrenildi.





GÖZLER ERDOĞAN’DA

AK Partide yerel seçimler öncesi kritik hafta başladı. Daha önce ’ Aralık ayı ortasından sonra adaylarımızı yavaş yavaş açıklamaya başlayacağız’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu hafta bazı Büyükşehir ve İl Belediye Başkan adaylarını açıklayabileceği konuşuluyor.

İLK RAPOR SUNULDU…

AK Parti Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in anketler ve temayül yoklaması sonuçları ışığında ilk raporunu Erdoğan’a sunduğu söyleniyor. Raporda her şehirden 3 ismin yer aldığı belirtiliyor.

BAZI İSİMLER GENEL MERKEZE

AK Parti’de mülakat  içinde düğmeye basılıyor. Bazı illerdeki tercih yapmakta zorlanılan bazı isimlerin son karar için Genel Merkeze çağrılacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın huzuruna çıkarılacağı söyleniyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap