SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ankara için yeniden alarm verildi!

Ankara için yeniden alarm verildi!

12 Haziran 2023 Pazartesi - 14:21




Uyarılar peş peşe geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Ankara Valiliği, kuvvetli yağışların bugün ve yarın devam etmesinin beklendiğini belirterek, dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu. Öte yandan bugün 26 yarın ise 32 kentte sarı kodlu uyarı yapıldı. İşte detaylar…





Ankara genelinde uzun süredir devam eden sağanak yağışlar bir süre daha devam edecek. Dün Ankara'da öğle saatlerinde başlayan yağmur cadde ve sokaklarda su baskınlarına neden olmuştu. Bugünde başkentte kuvvetli yağışların yaşanacağı açıklandı.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN 'SAĞANAK' UYARISI

Ankara Valiliği, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre; 12 Haziran Pazartesi günü kuvvetli ve etkili yağışların devam etmesi beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” dedi.

Valiliğin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın ilimiz genelinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap