SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ankara Emniyeti'nden 'çocuk kaçırma' iddialarına yalanlama

Ankara Emniyeti'nden 'çocuk kaçırma' iddialarına yalanlama

02 Aralık 2023 Cumartesi - 17:09




Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden bugün sosyal medyada ortaya atılan iddialarda ilişkin yalanlama geldi. Yapılan açıklamada, "servis arızası" gibi bahanelerle çocuk kaçırma gibi bir durumun olmadığı ifade edildi.





Bugün bazı yayın organları ve sosyal medya hesaplarında "servis arızası" gibi bahanelerle çocuk kaçırma girişimi yapıldığına yönelik iddialar ortaya atıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden ise konuyla ilgili açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, bu yöndeki paylaşımların gerçeği yansıtmadığını bildirildi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, bazı sosyal medya hesapları ve basın yayın organlarında, Ankara ile farklı illerde "servis arızası" gibi bahanelerle çocuk kaçırma girişimi meydana geldiği yönünde paylaşımlar yapıldığı hatırlatıldı.

Konuya ilişkin titiz çalışmalar yapıldığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"29 Kasım tarihinde Çankaya ilçemizde meydana gelen bir olayla ilgili detaylı ve titizlikle yapılan çalışmalar neticesinde ve ailelerin ifadelerinde konunun bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı anlaşılmıştır. Toplumda infial yaratmaya yönelik bu tür gerçek dışı paylaşımlara itibar edilmemesi kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap