SON DAKİKA



Haber > Gündem > Anaların gözyaşları oluk oluk akıyor

Anaların gözyaşları oluk oluk akıyor

21 Ağustos 2015 Cuma - 00:12




MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, “Türkiye’de ‘anaların gözyaşı dinsin’ denilerek başlanan süreçte anaların gözyaşının oluk gibi aktığı bir sürece





ARTIK HERKES BİLİYOR

MHP Trabzon Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Koray Aydın son günlerde yaşanan terör olaylarına sert tepki gösterdi. Aydın, "Bu iş artık öyle boyutlara getirilmiştir ki, bir kişinin egosunu bastırmak üzerine bu işlerin yürütüldüğünü herkes biliyor. Dünya tarihinin en büyük hırsızlık olayları ortaya çıkarıldığı için bu işler başlatıldı” dedi.

ELİNİZLE BESLEDİNİZ

Türkiye’nin; ‘anaların gözyaşı dinsin’ denilerek başlanan süreçten, anaların gözyaşının oluk oluk aktığı bir sürece geldiğini belirten Aydın, “Her zaman söyledik. Anaların göz yaşı dinsin diye başlattığınız su süreç adım adım Türkiye’yi anaların gözyaşının oluk oluk aktığı bir döneme doğru götürüyor. Siz bu dönemi kendi elinizle besliyorsunuz.

TÜRKİYE’NİN ÜSTÜNDE


Bunun altyapısını oluşturuyorsunuz. Türkiye’nin üzerinde emelleri olan bütün çevrelerin kurdukları oyunun bir parçası haline getiriyorsunuz. Böyle yapmayın. Yazıktır, günahtır bu ülkeye. PKK’yı bu kadar büyüterek, buna omuz vermeyin. Bugün pire görünümünde olanı bir dev haline dönüştürerek, yarın Türkiye’nin başını belaya sokacaksınız dedik” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap