SON DAKİKA



Haber > Gündem > Altınok: Ankara Büyükşehir için hazırız

Altınok: Ankara Büyükşehir için hazırız

01 Ağustos 2023 Salı - 10:06




Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Partimiz, ittifakımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız takdir ederse biz Ankara Büyükşehir için hazırız” dedi.





İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP’de “değişim” adımları devam ederken sessizliğini koruyan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da İYİ Parti’den mi yoksa CHP’den mi aday olacağı netlik kazanmadı. Öte yandan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sürpriz bir açıklama yaptı. Altınok, Habertürk’e “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı mısınız?” sorusuna “Görev verilirse hazırız. Projelerimiz hazır. Ankara’yı biliyoruz. Ankaralılar bizi biliyor. Yavaş’tan sonra Ankara’ya ok gibi biri lazım” yanıtını verdi.  Altınok, “2019 yerel seçimlerinde Keçiören’de bizim her kesimden oy alabildiğimiz net bir şekilde görüldü. Ankara genelinde de ipi göğüsleyecek oyu alma potansiyelimiz fazlasıyla mevcuttur. Partimiz, ittifakımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız takdir ederse biz Ankara Büyükşehir için hazırız” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap