SON DAKİKA



Haber > Gündem > Altaylı'dan Erdoğan'a manidar teşekkür! Koca köprü benim için yapılmış

Altaylı'dan Erdoğan'a manidar teşekkür! Koca köprü benim için yapılmış

18 Nisan 2022 Pazartesi - 14:10




Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a manidar teşekkür geldi. Çok eleştirdiği Çanakkale Köprüsünden ilk kez geçtiğini açıklayan Altaylı, "Koca köprü benim için yapılmış" dedi.





Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününde açılması planlanan ancak tepkiler üzerine 18 Mart'a ertelenen  1915 Çanakkale Köprüsü için verilen yolcu garantisi gündemden düşmüyor. Daha önce geçiş ücreti "200 liracık" olarak açıklanan köprünün asıl fiyatının 15 Euro (245 TL) olacağını söyleyen Fatih Altaylı, sıklıkla eleştirdiği Çanakkale Köprüsü için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a manidar bir teşekkürde bulundu.

Bugünkü köşe yazısında 45 bin garantisi verilen köprüden ilk kez geçtiğini açıklayan Altaylı, "Sonunda Çanakkale Köprüsü’nden geçtim. 59 yaşında bir Türk vatandaşıyım. 59 yıldır ilk kez devletim bana, şu kendi halinde vatandaşı Fatih Altaylı’ya özel bir yol, bir köprü yaptı" diyerek köprüyü yapanlara teşekkür etti.

Altaylı teşekkür etmesinin gerekçesini şu sözlerle aktardı:

"Çanakkale Köprüsü’nden geçtiğim saat 18:00 sularında köprüden geçen tek araç içinde benim de bulunduğum araçtı.

Dünyanın en uzun köprüsünde ne bizim ilerlediğimiz yönde ne de karşı yönde tek bir araç dahi görmedim.


Ve tabii kendimi çok özel hissettim.

Koca köprü ben geçeyim diye yapılmıştı.

Bu yüzden bu köprüyü düşünen, planlayan, yaptıran ve yapanlara teşekkür etmek istiyorum.

Tabii bana özel olarak yapılan bu köprünün parasını yıllar boyu ödeyecek olan size ve çocuklarınıza ve hatta torunlarınıza da binlerce teşekkür."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap