SON DAKİKA



Haber > Gündem > Alparslan Kuytul’un eşine engelleme: Polis aracın önüne kapan attı

Alparslan Kuytul’un eşine engelleme: Polis aracın önüne kapan attı

26 Mart 2022 Cumartesi - 15:29




Adana Seyhan'da geçtiğimiz pazar günü yaşanan olaylardan sonra Furkan Vakfı üyeleri, Ankara’da da engelleme ile karşılaştı. Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul’un aracının önüne kapan atıldı.





Geçtiğimiz hafta pazar günü Adana Seyhan’da güvenlik güçlerinin müdahalesin sonra söz konusu görüntüler tepki çekmişti. Yükselen tepkilere rağmen güvenlik güçlerinin söz konusu gruba yönelik engelleme girişimleri sürüyor.

Furkan Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul’un Ankara Sincan’da yapacağı konferans öncesi de engellemeler yaşandı.

Güvenlik güçleri tarafından Kuytul’un içinde bulunduğu, araç Ankara girişinde durduruldu, rutin kontrollerden sonra ise söz konusu aracın kent merkezine girişi yavaşlatıldı. Hatta aracın önüne kapan bile atıldığı paylaşılan görüntülere yansıdı.

Kuytul’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre ise aracın önüne tekerlerinin patlaması için kapan atıldığı bile görüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap