SON DAKİKA



Haber > Gündem > Alkollü kamyonetle astsubaya çarparak şehit eden şahıs tutuklandı

Alkollü kamyonetle astsubaya çarparak şehit eden şahıs tutuklandı

01 Ağustos 2023 Salı - 09:52




Afyonkarahisar’da yola duba koyarak güvenlik önlemi almaya çalışan 33 yaşındaki jandarma astsubaya çarparak şehit eden alkollü sürücü, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.





Olay, Sultandağı ilçesine bağlı Dereçine beldesi yakınlarında önceki gece geç saatlerde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, N.Ö (52) idaresindeki 47 DR 756 plakalı saman yüklü TIR Konya istikametinden Afyonkarahisar istikametine seyir halindeyken sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kayarak orta refüje girdi.

Olay sonrası çevredekilerin haber vermesi bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine Sultandağı İlçe Jandarma Komutanlığı emrindeki Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı, Devriye Komutanı olarak bölgeye geldi. Bu sırada arkadan gelen M.G., yönetimindeki 03 AAG 354 plakalı kamyonet önce kazadan dolayı dubalarla yol güvenliği almaya çalışan Tatlı’ya, ardından TIR'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Tatlı, TIR sürücüsü N.Ö. ve kamyonet sürücüsü M.G., ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Tatlı, kaldırıldığı Akşehir Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap