SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aliağa’ya hizmet ibadettir

Aliağa’ya hizmet ibadettir

09 Mayıs 2015 Cumartesi - 15:15




Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında İzmir'in Aliağa ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi





Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Bana İzmir’e milletvekili adayı olduğum ifade edildiği zaman çok mutlu oldum, gurur duydum. Bu benim için bir şereftir. İzmir’e, Aliağa’ya hizmet etmek bir ibadettir. Bizde ibadet aşkıyla, kardeşlerimizle birlikte çalışacağız” dedi.Bakan Eroğlu, ilk önce İzmir Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Beraberindeki Milletvekili Adayları Tansu Kaya ve Bilal Kırkpınar ile birlikte cadde esnafını tek tek ziyaret edip tokalaşan Bakan Eroğlu buradan AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı'na geçti. İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalık için küçük çaplı bir miting düzenlendi. AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap